dimarts, 4 de novembre del 2014

LA MALALTIA D'EVOLA


La malaltia  l‘Evola es produeix en el tercer món  més específicament a l‘Àfrica  i hi ha molts infectats  per aquesta malaltia. Les ONG ajuden a portar missioners a l‘Àfrica i envien metges per combatir la malaltia. Un capellà  i una infermera  van estar contaminats: el capellà va morir, i la infermera  es va contaminar  d’Evola per què estava cuidant el pacient, i segons diuen, es va contagiar amb un un guant  en tocar-se la cara; per evitar el risc de contagi, es va aïllar una planta de l’ hospital.  

Per salvar la Teresa Romero es va pagar un viatge a la Paciencia Melgar perquè va superar la malaltia i amb la seva sang es podia ajudar a curar-la, amb aquest tractament, Teresa Romero ja està curada després d’haver passat molts dies a l ‘ hospital. El gos anomenat Excalihbur era de Teresa Romero i el van sacrificar per por que hagués agafat aquesta malaltia. Més de 370.000  persones van  firmar una petició per salvar el gos Excalihbur  però no ho van aconseguir.

El seu marit i la gent que l’envoltava els van tenir en quarantena; és a dir,  els van fer proves per saber si tenien la malaltia de l’ evola. Finalment, a la Teresa li ha baixat la carga viral i d’aquí uns dies ja podrà tornar a casa.  




 Christopher Lago

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada