dilluns, 14 de març del 2016

Jardineria Sostenible



Com cada any i com a trajectòria amb la col·laboració de l’entitat Parcs i Jardins de Barcelona,  el P.F.I de l’Escola Rel  col·laborem amb la cura del medi ambient. És un projecte que realitzem amb el suport de l’Agenda 21 i l’ajuda i l’experiència  dels professionals de Parc i Jardins.           
Des de fa tres anys els alumnes del P.F.I de l’ Escola Rel cada dimarts de 10:45 a 12:45 fem jardineria al parc de la muntanya del Guinardó en organitzem en  dos grups per anar cada setmana de manera rotativa la meitat  de la classe (ens separem per grups per a que sigui més eficaç)   
Quan arribem al parc ens esperem a que vinguin els jardiners. El Carles, encarregat de Parcs i Jardins i el Miguel, treballador de Parcs i Jardins. Ens reparteixen les eines i ens diuen les tasques que farem. Ells fan la seva feina i nosaltres també ens anem a  fer la nostra amb el professor de l’Escola (el Jordi) que ens assigna el que i com  hem de fer cada alumne.
Tenim cura i ajudem amb el manteniment del parc, plantem i fem que les plantes afloressin. Realitzem tasques de neteja, rec de la zona, estovar la terra, tallar les branques, etc. També removem la terra  per reompli forats. Doncs aquestes són algunes de les moltes activitats que realitzem per cuidar del nostre medi ambient.
Gràcies per la seva atenció i gràcies per seguir el blog. Seguiu cuidant bé del medi ambient!   
  Cristof , IRP i Don Salsitxa
       http://pqpirel.blogspot.com.es/ 



1 comentari: